AQUA VVS

Rörmokare Danderyd

VI GER DIG

Gediget arbete

Vi på Aqua VVS erbjuder hjälp till alla i Danderyd eller någonstans i stadens omnejder som söker en rörmokare. Här finns en bred kompetens för att kunna utföra alla typer av VVS-arbeten med hög precision och effektivitet.

Skräddarsydda lösningar

Hos Aqua VVS sätts kundernas trygghet främst. För oss är det viktigt att alla kunder som anlitar oss blir helt nöjda med både service och utfört arbete. Därför är vi noga med att erbjuda skräddarsydda lösningar.

Kompetent personal

Alla medarbetare i företaget är certifierade enligt säker vatteninstallation. Detta innebär att du som kund kan lita på att ditt projekt hanteras med högsta professionalitet och kvalitet när du anlitar oss.

VÅRA TJÄNSTER

Rörmokare Danderyd

Aqua VVS grundades 2003 av Conny Ohlsson och har sedan dess vuxit till en pålitlig och kompetent VVS-firma med en stark inriktning på kundnöjdhet. Conny Ohlsson har tillsammans med Niklas Hermansson byggt upp företaget och skapat en stark grund för verksamheten. Idag har Aqua VVS utökat sin arbetsstyrka och har ytterligare tre kvalificerade rörmokare som en del av sitt dedikerade team.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.
Vår minsta debiteringstid för arbeten är 2 timmar.

Plats

Västra Stockholmsvägen 13, 762 31 Rimbo

Maila oss

Ring oss

073-529 67 17

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Vår minsta debiteringstid för arbeten är 2 timmar.

Kontaktformulär